Вітаємо депутата селищної ради Анатолія Дідура з почесною нагородою!

  • 959

 

Традиційно, з метою заохочення благодійницької діяльності, меценатства та волонтерства, напередодні Дня благодійництва, що в Україні відзначається у другу неділю грудня, на Чернігівщині 8 грудня привітали переможців обласного конкурсу «Благодійник року» імені меценатів Тарновських. Серед цьогорічних номінантів і депутат Куликівської селищної ради Анатолій Дідур. Рішенням оргкомітету конкурсу Анатолій Дідур отримав диплом в номінації "Благодійник – приватна особа". 

  Анатолій Арсенович разом із своїми колегами з Кембріджської спільноти України та власного англомовоного клубу вже другий рік опікується підтримкою шкіл Куликівського району щодо забезпечення закладів сучасною методичною літературою та учбовим обладнанням для поглибленого вивчення англійської мови. Мета благодійника – заохочення учнів сільських шкіл до вивчення англійської мови та забезпечення їм рівних можливостей з учнями міських шкіл. А ще Анатолій Дідур опікується пропагуванням здорового способу життя,  фізкультури та спорту серед молоді. Саме тому турбується про оновлення спортивного інвентаря в навчальних закладах району.

Учасників конкурсу вітали заступник голови облдержадміністрації Сергій Сергієнко та перший заступник голови обласної ради Валентин Мельничук. Приєднуємося і ми до вітань! Щиро бажаємо молодому меценату, активному депутату Куликівської селищної ради нових перспектив і перемог, невичерпних бажань і необмежених можливостей, здоров’я, щастя, добра і любові!

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису