Святий Миколай вітав найменших жителів Куликівської ОТГ

  • 852

День Святого Миколая – це свято, яке єднає всіх – і дітей, і дорослих. Бо скільки б років нам не було – 5 чи 15, чи, навіть, 65 – все одно вранці 19 грудня ми з надією заглядаємо під подушку в надії знайти там щось неймовірне. Це свято найбільш всіма очікуване, і найбільш улюблене. Воно відкриває цілу низку новорічних і Різдвяних свят.

Цього року Святий Миколай, як захисник всіх дітей і знедолених, завітав на Куликівщину 15 грудня. Першими він привітав дітей з особливими потребами. Цьогорічне свято для 68 діточок, які мають інвалідність, влаштували спільно районний центр позашкільної освіти, селищна рада, депутат обласної ради Віктор Труш та депутат ВР Валерій Давиденко. Учасники творчих об’єднань центру позашкілля підготували цікаву, захоплюючу новорічну програму з іграми, конкурсами і святковим частуванням. Від імені селищної ради всіх учасників дійства вітав заступник селищного голови Володимир Повозник.

 18 грудня в районному будинку культури відбулося велике театралізоване свято «Миколай іде по світу». Цей захід організували і провели учні та педагоги дитячої музичної школи. З вітаннями від керівництва Куликівської ОТГ до присутніх звернувся Володимир Повозник.

19 грудня педагоги та вихованці районного центру позашкільної освіти, за підтримки райдержадміністрації, центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, служби у справах дітей райдержадміністрації влаштували казкове новорічне дійство для дітей із соціально вразливих категорій – сиріт, позбавлених батьківського піклування, дітей із родин, що опинились у складних життєвих обставинах та дітей з прийомних сімей. Привітати дітлахів з Днем Святого Миколая на свято завітали заступник голови райдержадміністрації Олена Баглай, заступник голови районної ради Юрій Крепосний та заступник Куликівського селищного голови Володимир Повозник. Посадовці поздоровили усіх присутніх зі світлим та радісним святом Миколая, наближенням новорічних і різдвяних свят, зичили діткам та батькам усіляких гараздів, мирного неба, затишку у домівках та новорічних чудес.

Всього за кошти районного бюджету для дітей з соціально вразливих категорій було придбано 85 солодких подарунків, 55 з них було вручено на святі і позашкіллі. Решту передано в села району.

Загалом, в ці святкові дні Святий Миколай завітав в усі дошкільні та загальноосвітні навчальні заклади ОТГ. А доставити солодкі подарунки до діточок активно йому допомагали депутати різних рівнів – від селищної до Верховної.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису