20 грудня відбулася друга сесія Куликівської селищної ради

  • 814

У роботі пленарного засідання другої сесії взяли участь 24 депутати селищної ради, в.о. старост, окремі керівники установ та організацій, депутат обласної ради Віктор Труш. До порядку денного сесії було винесено 37 питань.

Крім цього було затверджено декілька важливих програм розвитку громади: Програму надання адресної одноразової грошової допомоги, Програму підтримки вразливих категорій сімей, діти яких відвідують дошкільні навчальні заклади, Програму фінансової підтримки Куликівського ВУЖКГ, Програму забезпечення розробки(оновлення) містобудівної документації та топографічної основи "Генеральний план Куликівської селищної ради" на 2018 рік та ін. Депутати затвердили Регламент селищної ради, Програму економічного і соціального розвитку Куликівської ОТГ на 2018 рік, селищний бюджет на 2018 рік.

Депутати розглянули й затвердили чималий блок земельних питань, які стосувалися  надання дозволів на розробку проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, будівництва (відповідно до поданих заяв громадян).

Були прийняті рішення про створення Управління освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту, а також фінансового управління Куликівської селищної ради.

Депутати затвердили план роботи селищної ради на 2018 рік, прийняли ще декілька організаційних рішень та розглянули  депутатський запит Дєдкової Валентини Миколаївни щодо пільгового проїздуна заняття до музичної школи, на спортивні змагання, предметні олімпіади, культурно-мистецькі заходи тощо.  дітей з багатодітних родин

Детальніше познайомитися з рішенями 1 сесії та результатами поіменного голосування можна на відповідній сторінці нашого сайту.

Фото без опису