Триває передплата на періодичні друковані видання на ІІ півріччя 2018 року

  • 670

До уваги жителів Куликівської ОТГ!

Триває передплата на періодичні друковані видання на ІІ півріччя 2018 року.

    Повідомляємо, що передплатна кампанія на II півріччя 2018 року триватиме:

  • на видання України - до 15 червня 2018 року,
  • на видання зарубіжних країн - 02 червня 2018 року,
  • на обласні та районні видання - до 26 червня 2018 року.

   ПАТ «Укрпошта» під час передплатної кампанії на ІІ-ге півріччя 2018 р. організовує низку заходів та запрошує     всіх взяти активну участь у них, зокрема:

  1. Акція «Декада передплати». Оформити передплату на видання за акційною (зі знижкою) ціною можливо протягом десяти днів під час передплатної кампанії.
  2. Акція «День передплатника». Взявши участь у цьому заході, представники редакцій (видавництв) мають змогу ознайомити споживачів і представників юридичних осіб із своїми виданнями, цікавими новинками та рубриками, які плануються розміщувати в наступних випусках видань. Графік проведення днів передплатника по всій Україні додається.
  3. Всеукраїнська акція з доброчинної передплати «Подаруй дитині радість читання!» (30.05.-- 15.06.2018). Акція має на меті привернути увагу громадськості до проблем дітей-сиріт в Україні та дітей, позбавлених батьківського піклування, а також надати вихованцям дитячих соціальних закладів можливість читати періодичні друковані видання дитячої та юнацької тематики.
  4. Акція «Передплати пресу батькам». Під час передплатної кампанії споживачам пропонується оформити передплату своїм батькам і виявити у такий спосіб увагу та турботу до своїх близьких людей.

      З графіком проведення Днів передплатника можна ознайомитись на сайті:http//ukrposhta.ua