З 10 червня дільниця тепломереж ПАТ "Облтеплокомуненерго" надаватиме більше послуг

  • 953

Фото без опису

18 травня заступник селищного голови Віктор Богдан провів   нараду за участі   директора дільниці теплових мереж Анатолія Лузана  та мешканців багатоквартирних житлових будинків селища, що  мають централізоване опалення. 

Необхідність такої зустрічі була викликана тим, що з 10 червня 2018 року  набирає чинності Закон України "Про житлово-комнальні послуги", який зобов"язує дільниці тепломереж  відтепер обслуговувати і внутрішньобудинкові  системи опалення.

До введення в дію цього закону дільниці тепломереж  відповідали за подачу тепла  до багатоквартирних будинків лише до входу в будинок. Обслуговуванням внутрішньобудинкових мереж  опікувалися самі мешканці або , за наявності, ОСББ.

 На нараді обговорили  питання  введення плати за обслуговування внутрішньобудинкових систем та надання інших послуг, йшлося і про перелік послуг, які  відповідно до Закону  надаватиме дільниця тепломереж.

Мешканці  будинків вцілому висловили готовність до співпраці з дільницею тепломереж щодо проведення інвентаризації внутрішньобудинкових систем  опалення, укладання відповідних договорів на обслуговування,  озвучили свої  очікування якісних послу, але й перестороги з приводу розміру плати за надані послуги.

За результатами зустрічі домовилися   спільно провести до введення в дію Закону всі підготовчі роботи, а саме - детальну інвентраризацію усіх внутрішньобудинкових систем опалення.