В Куликівській школі відкрили спортивний майданчик від Фонду Кличка

  • 1559

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

21 травня в Куликівській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося урочисте відкриття нового спортивного майданчика. Такий подарунок школа отримала як пережможець проекту Фонду Кличка "Клич друзів - граймо разом!". Перемога в проекті стала  можливою завдяки активному голосуванню школярів, вчителів, батьків, випускників школи та всіх небайдужих.

Майданчик спорудили за короткий термін. Тільки 25 квітня  стало відомо про перемогу Куликівської школи, а вже 21 травня біло-червоний яскравий майданчик  прикрасив подвір"я закладу!

Спортивна зала школи ледве вмістила всіх охочих стати свідками непересічної події.  Тут зібралися практично всі школярі, вчителі,батьки,  гості свята.

Представник Фонду Кличка Дмитро Крижанівський  привітав школу з перемогою , побажав юним куликівцям  із задоволенням займатися спортом на новому майданчику та урочисто передав Куликівській школі сертифікат на майданчик як переможцю в проекті  «Клич друзів -  граймо разом». Директор школи Ольга Труш подякувала усім, хто підтримав проект школи своїм голосуванням.

Куликівський селищний голова Наталія Халімон та заступник голови районної ради Юрій Крепосний  привітали  Куликівську школу і всіх, хто вболівав за проект, із заслуженою перемогою. Наталія Халімон від Куликівської громади подякувала Фонду Кличка і особисто меру столиці за увагу до розвитку дитячого спорту не лише  у великих містах, а й у малих громадах і селах. З нагоди святкової події очільник громади вручила школі два  м"ячі символічно синього і жовтого кольорів.

Урочистості заходу додало спільне виконання Державного Гімну України.

Офіційну частину свята продовжили веселі конкурси та розваги для школярів.  Учасники свята отримали призи і подарунки від компанії Кока-Кола та Фонду Кличка.