У школах Куликівської ОТГ пролунав останній дзвоник

  • 1056

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

25 травня у загальноосвітніх навчальних закладах громади пройшло свято останнього дзвоника. Заступники селищного голови Володимир Повозник та Віктор Богдан цього дня вітали зі святом учнів та викладачів, відповідно, Ковчинської ЗОШ І-ІІІ  ст. та Горбівської ЗОШ І-ІІІ ст. Начальник відділу освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді та спорту селищної ради Світлана Масльонка відвідала свято останнього дзвоника в Жуківській ЗОШ І-ІІ ст. 

Посадовці побажали школярам веселих і змістовних літніх канікул: незабутніх подорожей і походів, нових друзів, багато цікавих і приємних вражень від літнього відпочинку. Особливі слова були адресовані цьогорічним випускникам. На порозі самостійного життя у цей нелегкий час  їм бажали  зробити свідомий вибір, від якого залежатиме їх подальша доля і майбутнє  України, яку їм належить розбудовувати.

Найбільш велелюдне свято відбувалося в центральній школі району - Куликівській. Учасників урочистостей зі святом привітали директор школи Ольга Труш та начальник відділу освіти  райдержадміністрації Людмила Анюховська.  Вони  поздоровили учнів та викладачів школи із завершенням навчального року, вагомими досягненнями у навчанні, спорті та позашкільній роботі, побажали закладу і далі тримати високу планку однієї з кращих шкіл громади та вручили відзнаки переможцям і призерам обласних і районних конкурсів та олімпіад. Нагороди ( грошові стипендії) отримали і кращі викладачі школи, які підготували переможців і призерів олімпіад.

Команда Куликівської школи "Запорожці", яка стала переможцем районного етапу Всекраїнської спортивної військово-патріотичної гри "Сокіл" (Джура), на святі була нагороджена цінним подарунком.

Директор школи подякувала усім, хто допоміг школі виграти проект Фонду Кличка і отримати новий спортивний майданчик, який кілька днів тому прикрасив подвір"я школи. Незабаром в закладі з"явиться ще один спортивний майданчик - поле для міні-футболу зі штучним покриттям.  

Викладач предмету "Захист Вітчизни" Куликівської ЗОШ І-ІІІ ст. підполковник запасу Леонід Корнійчик разом з представниками ветеранських організацій району вручили Ользі Труш  медаль Всеукраїнської громадської організації ветеранів МВС  "За відданість справі" в номанації "Серце і душу віддаю дітям" за розвиток і розбудову Куликівської ЗОШ І-ІІІ ст. та за особистий внесок у справу військово-патріотичного виховання підростаючого покоління.

Цього року школи Куликівської ОТГ  випускають у самостійне життя 64 одинадцятикласники.