На Трійцю у Вересочі святкували День села

  • 1002

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

27 травня у Вересочі святкували День села. Від імені Куликівської селищної ради вересочан привітали заступник селищного голови Володимир Повозник та начальник управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді та спорту Світлана Масльонка. Посадовці відзначили, що Вересоч має давнє козацьке коріння і славні традиції, тут живуть працьовитиі і талановиті люди. Куликівська ОТГ - це нині велика родина, яка в рівній мірі дбає про кожне своє село. Нещодавно у Вересочі встановили дві нові зупинки і відремонтували центральну зупинку. Незабаром будуть завершені роботи по реконструкції вуличного освітлення і на вулицях засяють нові ліхтарі. Володимир Повозник та Світлана Масльонка побажали успіхів вересоцькій громаді і вручили подарунок багатодітній мамі Світлані Федусь.
Цього дня на святі було багато гостей, які також вітали громаду з потрійним святом ( в День Святої Трійці у вересочан ще й храмове свято) і дарували подарунки. 
Це - помічник народного депутата України Валерія Давиденка Любов Наумець, помічник заступника голови обласної ради Арсена Дідура Катерина Буй, депутата обласної ради Віктора Труша - Наталія Коновалова, виконувач обов"язків директора ТОВ "Сіверське" Володимир Ващенко, заступник директора СФГ "Колос" Віктор Зеленський. 
Теплими словами односельців вітала зі святом виконувач обов"язків старости села Галина Лазар. Вона подякувала вересочанам за любов до рідного села, за активність і допомогу в проведенні робіт з благоустрою.
Прозвучали вітання і від голови сільського осередку ветеранської організації Владислава Казиміра.
Як і годиться на святі, тут було весело і гамірно. В сільському парку зібралося чимало людей. Працювала виставка місцевих майстринь, варилися запашний козацький куліш і юшка. Односельців вітали з ювілеями, дарували подарунки та музичні вітання в.о. старости Галина Лазар та самодіяльний колектив "Веселі молодички". 
Діти досхочу ласували солодкою ватою, поп-корном та стрибали на батутах. 
Безкоштовні розваги малим вересочанам подарував депутат обласної ради Віктор Труш.