В Дрімайлівському дитсадку "Колосок" відзначили перший ювілей

  • 891

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

1 червня Дрімайлівський дитсадок "Колосок" гостинно запросив до свого невеликого але затишного приміщення багато гостей.

В Міжнародний день захисту дітей тут святкували випускний бал та 5-річчя створення закладу.

Від Куликівської селищної ради привітати маленьких дрімайлівців, батьків та колектив установи на свято завітали заступник селищного голови Володимир Повозник  та начальник управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради Світлана Масльонка.  Володимир Повозник у своєму вітальному слові пригадав  процес створення садочка,  до якого свого часу був причетний.  Цей невеликий заклад був побудований завдяки ентузіастам і тим, хто в них повірив,  батькам, жителям села, районній владі, спонсорам. Це було воістину народне будівництво - толока.

Посадовці побажали закладу ще довгих років роботи: виховати  і навчити ще не одне покоління найменших жителів Дрімайлівки, побажали  розвитку і підтримки жителів села. Від селищної ради закладу подарували набори розвиваючих ігор для  малих вихованців. А випускникам садочка - майбутнім першокласникам Світлана  Масльонка подарувала  набори "Пенали" з канцелярським приладдям.

Вітала дитсадок зі святом цього дня і помічник депутата обласної ради Віктора Труша Наталія Коновалова, яка передала закладу  від депутата щирі  і теплі слова поздоровлення  та іграшки для вихованців садочка.

Не оминули увагою ювілей садочка і місцеві керівники - виконувач обов"язків старости села Дрімайлівка Петро Шило та директор ТОВ "Сіверське" Володимир Ващенко. Вони побажали закладу процвітання і розвитку, збільшення чисельності вихованців закладу і також дарували подарунки з нагоди свята.

У свою чергу  випускники садочка порадували колектив, батьків та гостей свята чудовою концертною програмою. Роки, проведені у садочку не минули марно. Маленькі дрімайлівці продемонстрували на святі свої декламаторські, вокальні і хореографічні таланти.

Завідувач закладу Яна  Сорока подякувала своєму  колективу, ветеранам праці,  батькам за спільну роботу по розвитку дитсадка,  а гостям  - за увагу і підтримку.