Перша група військовозобов"язаних Куликівщини відбула на військові збори до смт Гончарівське

  • 2007

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Відповідно до плану підготовки оперативного командування "Північ" на 2018 навчальний рік щодо формування  бригади територіальної оборони  з 13 по 27 червня на базі військової частини смт Гончарівське проводитимуться військові збори військовозобов"язаних області.

 13 червня перша група військовозобов"язаних Куликівського району відбула на збори до см Гончарівське. На пункті збору в Куликівському  професійному аграрному ліцеї працівники райвійськкомату провели реєстрацію і тестування першої групи чоловіків.  Цього дня до Гончарівського відбули офіцери та сержанти. 

 Від імені селищної ради та районної державної адміністрації  першу групу військовозобов"язаних  привітали заступник селищного голови Віктор Богдан та головний спеціаліст з   мобілізаціної роботи, питань  надзвичайних ситуацій та   запобігання і виявлення корупції апарату райдержадміністрації Олег Клочок. Посадовці подякували  чоловікам за готовність до виконання військового обов"язку, побажали набути  або згадати військові вміння і навички, побажали змістовного і корисного навчання і міцного командного духу.

 Військовий комісар районного військового комісаріату Тарас Бондаренко побажав військовозобов"язаним гідно представити Куликівщину на зборах і повернутися додому з набутими військовими знаннями і вміннями.

 Селищна рада підтримала війсьвовозобов"язаних не лише напутніми словами. Для них було придбано і передано запас мінеральної води. 

Відправка решти груп військовозобов"язаних відбуватиметься в наступні дні до 15 червня включно.