Увага! У Куликівській ОТГ організовується Молодіжна рада

  • 760

З метою формування та реалізації молодіжної політики громади в усіх сферах життя молоді, координації спільної діяльності молодіжних громадських організацій, інститутів громадянського суспільства та органів місцевого самоврядування, що займаються реалізацією молодіжної політики та активізації участі молоді у політичному, соціальному та економічному житті громади при Куликівській селищній раді організовується МОЛОДІЖНА РАДА, як дорадчий орган.

 

Якщо ви молоді, активні, креативні, маєте цікаві ідеї та сповнені бажань брати участь у розбудові Куликівської ОТГ – запрошуємо Вас до співпраці! 

 

МОЛОДІЖНА РАДА буде дорадчим ограном  для кращої комунікації молоді з владою у вирішенні проблем, які турбують молодих людей нашої ОТГ.  

 

Щоб долучитися до організації ради варто надіслати заявку на електронну адресу: Kulikivska.selishna.rada@ukr.net, де зазначити прізвище, ім’я та по-батькові, контактний телефон, адресу проживання і бачення роботи в Молодіжній раді або зателефонувати координатору Чобітько Лідії Петрівні, тел. (096) 159 17 70.

Заявки приймаються до 01 вересня 2018 року.