В селищній раді затвердили Порядок встановлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків

  • 1266

10 липня відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради. Вела засідання Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

На порядок денний виконкому було внесено сім питань:

1.Про безоплатну передачу у власність Куликівської селищної ради  об’єкту благоустрою.

2. Про затвердження Порядку встановлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території селищної ради.

3. Про затвердження Правил утримання та експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території селищної ради.

 4. Про внесення змін до бюджету.

 5. Про уточнення найменування об’єкту(заходу) та його місцезнаходження, визначеного розпорядженням Кабінету Міністрів України  від 13.06.2018р. №423-р.

 6. Про уточнення  поштової адреси будівлі у селі Ковчин по провулку Лесі Українки, 5.

 7. Про надання дозволу на вирубку порослі.

Виконавчий комітет затвердив рішення  про прийняття безоплатно у комунальну власність дитячого майданчика, встановленого  в центральному парку Куликівки за сприяння депутата обласної ради Віктора Труша, та про передачу даного об"єкту благоустрою на обслуговування комунальному підприємству селищної ради. 

З метою впорядкування в подальшому процесу встановлення та експлуатації вищезгаданих об"єктів благоустрою  виконком селищної ради затвердив  своїми рішеннями  Порядок  встановлення дитячих ігрових та спортивних майданчиків  та Правила утримання та експлуатації дитячих ігрових та спортивних майданчиків на території селищної ради.

За поданням фінансового управління селищної ради на засіданні виконкому розглянули питання про внесення змін до селищного бюджету, яке було викликане необхідністю перерозподілу видатків на фінансування оплати енергоносіїв та придбання інших видів палива для бюджетних закладів, придбання спеціального обладнання для Куликівського ВУЖКГ.

Були затверджені рішення по всіх питаннях порядку денного.