Шкільні футбольні команди Куликівської ОТГ відбули на міжнародний турнір в Естонію

  • 836

31 липня спортивна делегація Куликівської ОТГ на чолі із начальником управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради Світланою Масльонкою на запрошення  естонської сторони відбули у м.Пилва (Естонія) для участі в міжнародному молодіжному футбольному турнірі "Лоотосприн - 2018".

У складі делегації дві  футбольні збірні (дівчат і хлопців) зі шкіл Куликівської ОТГ, всього 29 чол. Супроводжують  юних спортсменів Куликівщини  тренери команд Віталій Бугай та Андрій Почкай, директор Куликівської школи Ольга Труш, перекладач -  вчитель  іноземної мови Альона Титаренко та лікар Аліна Сирота.  

Турнір в Пилві проходитиме 2-5 серпня на стадіоні футбольного клубу "Лоотус" в кілька етапів. Куликівські футболісти  зіграють  2-3 серпня по кілька ігор зі своїми ровесниками з Естонії.

3  серпня  також планується офіційна зустріч куликівської делегації з керівництвом Пилваської волосної управи. Господарі турніру також організують для куликівців  ознайомчі екскурсії по Естонії.

Представники футбольного клубу "Лоотус" у травні цього року побували  в Куликівці, де відвідали футбольний турнір серед шкільних команд "Кубок надії". Тоді ж вони запросили дві команди-переможниці на турнір у Пилву.

Проживання делегації в Естонії забезпечує приймаюча сторона. Кошти на проїзд делегації були виділені із селищного бюджету.