В Дрімайлівській школі відбувся турнір з настільного тенісу за участі воїнів АТО

  • 973

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

6 травня в Дрімайлівській ЗОШ І-ІІ ступенів відбувся турнір з настільного тенісу, присвячений Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Ініціатором та організатором турніру був вчитель фізичного виховання Дрімайлівської школи Володимир Зоценко. Він разом із учасниками АТО з Дрімайлівки запросив до спортивного двобою АТОвців з інших населених пунктів Куликівщини.

В турнірі взяли участь ветерани АТО: Петро Кучинський, Ігор Прима та Микола Гриценко з Дрімайлівки, Олег Клочок, Олександр Дзогий з Куликівки, Олександр Івашута з Авдіївки. Активно вболівали за побратимів Олег Борщан з Куликівки, Анатолій Рудик з Жуківки та Віктор Шпартов з Дрімайлівки.

Від Куликівської селищної ради участь у спортивному заході взяв заступник селищного голови з гуманітарних питань Володимир Повозник.

Районний військовий комісаріат представляли Андрій Сеньок (учасник АТО) та Роман Савченко.

Перед початком турніру АТОвці та посадовці побували на сільському кладовищі, де похований загиблий в зоні АТО Сергій Парубець, та поклали квіти на могилу воїна. Також відвідали кімнату пам"яті Сергія Парубця в Дрімайлівській школі.

Самі змагання відбувалися в спортивному залі школи. Змагалися АТОвці у двох групах по 4 чоловіки в кілька турів на виліт до перемоги.

В результаті запеклої, але чесної спортивної боротьби перемогу отримав Ігор Прима, срібло виборов Олександр Івашута, бронзову медаль отримав Роман Савченко.

Володомир Повозник подякував учасникам АТО за те, що відгукнулися на ініціативу Дрімайлівки та взяли участь у змаганнях, присвячених Дню перемоги, тим самим вшанувавши пам»ять дідів та прадідів, що здобули 73 роки тому велику перемогу, а також загиблих побратимів на сході.

Посадовець вручив переможцю і призерам заслужені нагороди: Дипломи та спортивні медалі.

Володимир Зоценко також подякував гостям  Дрімайлівки  та висловив сподівання, що подібні турніри і з інших видів спорту за участі воїнів АТО стануть на Куликівщині доброю традицією.