На зекономлені кошти державної субвенції селищна рада планує придбати додаткову техніку

  • 950

 

Фото без опису

16 листопада  відбулася 17-та  сесія селищної ради сьомого скликання.

Вела сесію   Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

У роботі сесії взяли участь  заступники селищного голови, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради, виконувачі обов”язків старост сіл громади.

  На порядок денний  сесії було внесено 6 питань:

  1. Про внесення змін до Переліку проектів Куликівської селищної ради, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році та затвердження його в новій редакції.
  2. Про внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2017 року №30 «Про селищний бюджет на 2018 рік».
  3. Про затвердження плану діяльності Куликівської селищної ради з підготовки регуляторних актів на 2019 рік.
  4.  Про затвердження Передавального акту Куликівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Куликівської селищної ради.
  5. Про скасування рішення Куликівської селищної ради сьомого скликання від 31 травня 2018 року № 234 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду».
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

До початку пленарного засідання сесії відбулося спільне засідання постійних комісій селищної ради, на якому детально розглянули і обговорили всі питання порядку денного.

По першому питанню порядку денного доповідав головний спеціаліст відділу економічного розвитку та інвестицій селищної ради  Віталій Корж. Посадовець пояснив необхідність внесення змін до  вищезгаданого Переліку проектів  тим, що у результаті їх реалізації виникла  економія коштів у сумі 204 808 грн, яку селищна рада планує використати на придбання додаткової техніки для комунальних підприємств, а саме: двох роторних косарок для нових тракторів та подрібнювача для гілок до великого трактора МТЗ 82.1.  Зміни до Переліку проектів були погоджені обласною державною адміністрацією та Міністерством регіонального розвитку, будівництва  та житлово-комунального господарства України.

По питанню «Про внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2017 року №30 «Про селищний бюджет на 2018 рік»  на засіданні комісій роз”яснення надавала начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи, яка повідомила, зокрема, що у порівнянні з рішенням селищної ради від 08.11.2018 року збільшено доходну частину загального фонду  селищного бюджету на 428000,00 грн. З них,  кошти в сумі 423000,00 грн будуть спрямовані Управлінню освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту на забезпечення першочергових потреб закладів освіти,   5 тис. грн. – кошти з обласного бюджету на виконання доручень виборців у 2018 році депутатів Хавила А.П. та Сторубльова Я.М   для надання матеріальної допомоги жителям громади.

Рішенням сесії був затверджений передавальний акт Куликівського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, яким повністю завершено процедуру прийняття закладів освіти у власність Куликівської об’єднаної територіальної громади.  

З усіх питань порядку денного після обговорення та врахування зауважень і пропозицій депутатів були ухвалені відповідні рішення.

Детальніше з рішеннями сімнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті у розділі «Сесійна діяльність».