Науково-краєзнавча експедиція «Історико-культурна спадщина Чернігівщини: проблеми збереження та форми популяризації»

  • 1035

Фото без опису

6 червня 2018 року делегація Національної спілки краєзнавців України здійснила науково-краєзнавчу експедицію «Історико-культурна спадщина Чернігівщини: проблеми збереження та форми популяризації». Її метою стало вивчення досвіду роботи краєзнавців Чернігівщини та привернення уваги громадськості до питань дослідження і збереження культурного надбання краю.

У експедиції взяли участь представники керівництва Спілки, члени Президії та Правління, голови декількох обласних організацій.

У рамках заходу в Навчально-науковому інституті історії, етнології та правознавства імені О.М. Лазаревського відбулося засідання круглого столу, в якому взяли участь місцеві краєзнавці, науковці-історики, очільники районних краєзнавчих осередків та гості. Представники керівництва та члени Президії Спілки дали високу оцінку роботи Чернігівської обласної організації НСКУ та нагородили найактивніших. Серед нагороджених була і Куликівський селищний голова Наталія Халімон, яка була відзначена Подякою НСКУ за активну науково-дослідницьку діяльність у популяризації історії рідного краю.