Порядки використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реалізації Державних програм підтримки аграрного сектору на 2018 рік

  • 774

З метою інформування аграріїв щодо Державних програм підтримки аграрного сектору на 2018 рік Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації надсилає Порядки використання коштів, передбачених у державному бюджеті для реалізації відповідних програм:

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 25 серпня 2004 р. № 1102 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання підтримки фермерським господарствам"

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 7 лютого 2018 р. № 106 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств"

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 7 лютого 2018 р. № 107 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва"

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 1 березня 2017 р. № 130 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для часткової компенсації вартості сільськогосподарської техніки та обладнання вітчизняного виробництва"

ПОСТАНОВА КАБІНЕТУ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ від 15 липня 2005 р. № 587 "Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для розвитку виноградарства, садівництва і хмелярства"

та роз’яснювальні відеоролики-інструкції:

  - як отримати 70%-ву компенсацію кооперативам за придбане обладнання

 

- як отримати 25%-ву компенсацію вартості за придбану сільськогосподарську техніку українського виробництва

 

Департамент агропромислового розвитку облдержадміністрації