Шкільні футбольні команди Куликівської ОТГ відбули на міжнародний турнір в Естонію

  • 842

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

31 липня спортивна делегація Куликівської ОТГ на чолі із начальником управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради Світланою Масльонкою на запрошення  естонської сторони відбули у м.Пилва (Естонія) для участі в міжнародному молодіжному футбольному турнірі "Лоотосприн - 2018".

У складі делегації дві  футбольні збірні (дівчат і хлопців) зі шкіл Куликівської ОТГ, всього 29 чол. Супроводжують  юних спортсменів Куликівщини  тренери команд Віталій Бугай та Андрій Почкай, директор Куликівської школи Ольга Труш, перекладач -  вчитель  іноземної мови Альона Титаренко та лікар Аліна Сирота.  

Турнір в Пилві проходитиме 2-5 серпня на стадіоні футбольного клубу "Лоотус" в кілька етапів. Куликівські футболісти  зіграють  2-3 серпня по кілька ігор зі своїми ровесниками з Естонії.

3  серпня  також планується офіційна зустріч куликівської делегації з керівництвом Пилваської волосної управи. Господарі турніру також організують для куликівців  ознайомчі екскурсії по Естонії.

Представники футбольного клубу "Лоотус" у травні цього року побували  в Куликівці, де відвідали футбольний турнір серед шкільних команд "Кубок надії". Тоді ж вони запросили дві команди-переможниці на турнір у Пилву.

Проживання делегації в Естонії забезпечує приймаюча сторона. Кошти на проїзд делегації були виділені із селищного бюджету.