Куликівка готується до Дня незалежності України

  • 1206

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Незабаром, а саме 24 серпня,  в Куликівці відбудеться велике свято з нагоди Дня незалежності України. Цього ж дня в рамках свята відзначатимуть і День Куликівської об"єднаної територіальної громади.

Куликівка очікує цого дня багато гостей. З"їдуться жителі усіх сіл громади, запрошені колишні керівники району, відомі земляки. Підтвердили свій візит  представники Пилваської і Ряпінаської волостей Естонської Республіки, з якими Куликівщина вже більше сорока років підтримує дружні стосунки.

В очікуванні головного державного свята і гостей в Куликівці  активно тривають роботи із благоустрою селища.

Працівники селищної ради власними силами розпочали роботи по ремонту опорної кам"яної стіни, що розташована вздовж центральної траси біля критого ринку. Останні роки вона почала активно руйнуватися через коливання від постійного руху транспорту. 

Біля приміщення управління соціального захисту РДА також власними силами споруджують об"єкт  паркового дизайну "Альпійська гірка".

За сприяння депутата обласної ради Віктора Труша було зроблено поточний ремонт асфальтового покриття на площі Куликівки. Головна частина святкування відбудеться саме на площі селища   і вона повинна мати пристойний вигляд. Крім того, площа - це обличчя Куликівки. 

До свята  буде проведений цілий комплекс робіт: прибирання територій від сміття, обкошування, побілка бордюрів тощо.

Запршуємо усіх жителів Куликівки і сіл громади долучитися до спільної справи та навести лад біля своїх осель.

Зустрінемо головне державне свято і свято громади в чистому домі!