Оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантних посад

  • 945

Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

- художнього керівника комунального закладу «Вересоцький сільський будинок культури» Куликівської селищної ради;

- художнього керівника комунального закладу «Вершиново-Муравійський сільський будинок культури» Куликівської селищної ради.

 

Кваліфікаційні вимоги до претендента:

- повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст);

- стаж творчої роботи, участь в художній самодіяльності та аматорських колективах не менше 3 років.

 

Основні завдання та обов’язки.

Художній керівник повинен координувати роботу творчих підрозділів щодо проведення художніх заходів, здійснювати керівництво щодо розробки та постановки сценаріїв проведення великих масових художніх заходів (театралізованих видовищ і свят, народних гулянь, жанрових свят тощо), організовувати вивчення та обмін досвідом роботи колективів народної творчості, їх огляди, фестивалі, виступи, підтримувати в процесі діяльності зв'язки з творчими спілками та громадськими організаціями щодо залучення до проведення заходів творчих працівників, вживати заходів щодо удосконалення творчої майстерності виконавців.

 

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії заяву про участь в конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

До заяви додаються такі документи:

- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

- копія документа, що посвідчує особу;

- копію трудової книжки (за наявності);

- копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації. 

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня  оголошення конкурсу до 09 жовтня 2018 року за адресою: смт Куликівка,      вул. Пирогова, буд.5А, телефон 063-43-86-342