Депутати затвердили всі необхідні  рішення для початку будівництва лікарської амбулаторії в с.Салтикова Дівиця   

  • 1272

 

Фото без опису

Фото без опису    

10 вересня  відбулася 14-та  сесія селищної ради сьомого скликання.

Вела сесію   Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

У роботі сесії взяли участь  заступники селищного голови, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради.

 На порядок денний  сесії було внесено 5 питань:

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 20 грудня 2017 року №30 «Про селищний бюджет на 2018 рік».
  2. Про укладення Договору суперфіцію на користування земельною ділянкою для будівництва амбулаторії загальної практики сімейної медицини (1-2 лікаря) по вул. Шевченка, 94 в с. Салтикова Дівиця Куликівського району Чернігівської області.
  3. Про скасування рішення селищної ради.
  4. Про запит депутата Безпалої Л.І.
  5. Про запит депутата Кислої Т.М.

Необхідність термінового скликання сесії  селищний голова пояснила тим, що з метою дотримання графіка селищна рада має ухвалити всі відповідні рішення для початку робіт з будівництва лікарської амбулаторії в селі Салтикова Дівиця.

Депутати внесли зміни до селищного бюджету, передбачивши кошти у сумі 441 951 грн для співфінансування проекту будівництва амбулаторії, що становить 10% від загальної вартості проекту. Решту коштів буде виділено з Державного бюджету.

Також було ухвалене рішення про укладення Договору суперфіцію між селищною радою, яка є власником земельної ділянки, та Управлінням капітального будівництва ОДА, яке є замовником проекту. Даним рішенням селищна рада надала замовнику право на будівництво обєкту на свої землі.

На сесії розглянули запити депутата Безпалої Л.І. щодо  неправомірності руху великовагового транспорту   по вул. Перемоги в с. Дрімайлівка та  депутата Кислої Т.М. щодо незаконності діяльності газозаправної станції в смт Куликівка.

Детальніше з рішеннями чотирнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті у розділі «Сесійна діяльність».