Куликівська селищна рада завершила заплановану на 2018 рік реконструкцію вуличного освітлення

  • 1276

Фото без опису

Фото без опису

                                                  село Горбове                                                      

 

Фото без опису

село Дроздівка

Фото без опису

село Дрімайлівка

Фото без опису

село Ковчин

Днями селищна рада завершила роботи з реконструкції вуличного освітлення, які було заплановано виконати у 2018 році.  На центральних вулицях та вулицях з найбільш інтенсивним рухом  у населених пунктах громади засяяли сучасні енергоощадні ліхтарі.

Наближається зима, дні коротшають і вуличне освітлення створює жителям сіл відчуття комфорту і безпеки.

Центр громади – Куликівка  освітлюється практично повністю. Роботи з реконструкції вуличного освітлення в Куликівці були розпочаті у 2015 році  році.

Під час розробки стратегічного плану розвитку Куликівської ОТГ до 2020 року  та визначення першочергових проектів розвитку інфраструктури були враховані побажання усіх сіл громади, більшість з яких  на загальних зборах громадян у пріоритетних проектах заявила реконструкцію вуличного освітлення.

На кожне село були розроблені відповідні проекти. Перелік проектів розвитку інфраструктури  Куликівської ОТГ  на 2018 рік був поданий до Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Після погодження Міністерством на реалізацію проектів реконструкції вуличного освітлення в населених пунктах Куликівської селищної ради  до селищного бюджету надійшли кошти  субвенції з Державного бюджету на розвиток інфраструктури обєднаних територіальних  громад у сумі 4 940 657 000 грн.  Передбачено також співфінансування проектів з місцевого бюджету  у сумі 199 657 грн.

Цьогріч на завершення робіт з реконструкції вуличного освітлення в Куликівці  із селищного бюджету було виділено 315 тис. грн..

На сьогодні всі села громади освітлюються.  Загальний кілометраж освітлених вулиць становить 57,7 км.