Привітали освітян з професійним святом

  • 904

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

4 жовтня в районному будинку культури відбувся святковий концерт з нагоди Дня працівників освіти. На захід були запрошені працівники закладів загальної середньої, дошкільної та позашкільної освіти куликівської ОТГ.

 З прийдешнім професійним святом освітянський загал громади привітала Куликівський селищний голова Наталія Халімон. Голова громади подякувала освітянам за відданість професії,  яка стала для них покликанням на все життя, за високі досягнення у роботі, за творчість і громадську активність, та вручила Почесні грамоти Куликівської селищної ради   двом педагогам-депутатам селищної ради Валентині Дєдковій та Валентині Мельник.

До вітальних слів на адресу освітян долучилась начальник Управління освіти, культури, туризму, сім»ї, молоді та спорту селищної ради Світлана Масльонка. Посадовець зичила освітянам   життєвих гараздів, успіхів у роботі, а  освітній галузі Куликівщини -  нових вершин і розвитку на шляху реформування.  Після вітальних слів відбулася церемонія нагородження кращих працівників галузі. 

 Зі сцени прозвучали привітання від голови районної профспілки працівників освіти і науки Валентини  Клименко та начальника відділу освіти райдержадміністрації Людмили Анюховської.

Солісти та колективи закладів культури   привітали  педагогічних працівників громади святковою концертною програмою.

 До уваги учасників заходу у фойе будинку культури була представлена виставка робіт декоративно-ужиткового мистецтва від педагогічних працівників громади.

Не залишили поза увагою освітянське свято і народні обранці.  Ведучі концерту зачитали  зі сцени привітання від народного депутата України  Валерія Давиденка на адресу освітян Куликівщини. У зал внесли  квіти  для освітян громади. За сприяння депутат обласної ради Віктора Труша після концерту у фойе будинку культури був організований  святковий фуршет.