Урочисті проводи призовників

  • 1256

5 жовтня в районному будинку культури урочисто провели до лав Збройних Сил України перших чотирьох юнаків цьогорічного осіннього призову: Дмитра Йовенка з Грабівки, Юрія Пономарчука з Куликівки, Олександра Шестака з Ковчина та Андрія Решотки з Дроздівки.

Від імені  селищної ради  майбутніх захисників України  привітала  Куликівський селищний голова Наталія Халімон. Голова громади  наголосила, що Куликівщина пишається  своїми призовниками, побажала хлопцям бути гідними продовжувачами славних військових подвигів українських  воїнів: запорізьких козаків, вояків УПА, ветеранів Другої світової, учасників АТО. Наталія Халімон  також побажала юнакам  легкої служби і швидкого повернення на рідну Куликівщину.

Від селищної ради кожному юнакові вручили подарунки.

Вітальні слова на адресу призовників прозвучали від першого заступника голови райдержадміністрації Петра Єрка, керуючої справами виконавчого апарату районної ради Олени Баглай, військогового комісара Куликівського РВК Тараса Бондаренка.

Прийшли підтримати  і вшанувати майбутніх воїнів учні Куликівської школи. Поряд з призовниками на святі були їх рідні і близькі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували память загиблих захисників України.

Працівники районного будинку культури вітали майбутніх воїнів мелодійними українськими піснями та щирими словами вдячності і поваги до їх  відданості  своїй країні.