Вітали захисників України

  • 731

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

12 жовтня в Куликівському районному будинку культури відбулися урочисті збори громадськості з нагоди Дня захисника України.

В залі зібралися учасники АТО, родини загиблих і померлих воїнів Куликівщини, воїни-інтернаціоналісти, ліквідатори аварії на ЧАЕС, керівники громади і району працівники районних установ, громадські активісти.

Від імені селищної ради усіх захисників України привітала з прийдешнім святом Куликівський селищний голова Наталія Халімон. Від селищної ради всім учасникам АТО до свята були вручені подарункові сертифікати.

До вітальних слів на адресу захисників доєдналися заступник голови районної ради Юрій Крепосний, військовий комісар Куликівського РВК Тарас Бондаренко.

Від імені Куликівської громади низько вклонилися  рідним загиблих і померлих воїнів та подарували квіти на знак пошани  мамі Сергя Парубця Світлані Петрівні,  вдові Володимира Димитришина Людмилі Миколаївні та вдові Анатолія Дуди Майї Вікторівні.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам"ять загиблих захисників України. 

З нагоди свята учасники АТО Куликівщини були нагороджені нагрудним знаком "Ветеран війни - учасник бойових дій" та відзнакою Президента України "За участь в антитерористичній операції" (всього 90 чол.).

Музичні вітання від колективів і солістів Куликівського районного будинку культури створили на заході святкову атмосферу і настрій.