Привітали з ювілеєм Героїню праці Ганну Пилипенко

  • 818

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

29 жовтня свій 80-річний ювілей відзначила знана на Куликівщині трудівниця, Герой Соціалістичної Праці Ганна Микитівна Пилипенко з Дроздівки.

Привітати героїню з ювілеєм до її гостинної оселі завітали цього дня заступник Куликівського селищного голови Володимир Повозник, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Єрко, заступник голови районної ради Юрій Крепосний, виконувач обов"язків старости села Дроздівка Олександр Кравченко, помічник депутата обласної ради Віктора Труша Наталія Коновалова.

Гості щиро зичили ювілярці міцного здоров"я, оптимізму, турботи рідних, поваги від людей і усіх життєвих гараздів. 
Дарували подарунки, запашні осінні квіти, дякували за відданість своїй справі, трудовий подвиг у нелегкі роки розбудови Куликівщини.

Ганна Микитівна народилась 29 жовтня 1938 року у Дроздівці. Все життя пропрацювала в рідній Дроздівці у колгоспі ім.Леніна свинаркою. Віддавалася роботі сповна - і днювала, і ночувала на рідній фермі За високі показники в роботі у 1975 році отримала звання Героя Соціалістичної Праці. 

Нині героїня на заслуженому відпочинку, живе у Дроздівці. Син Микола з родиною мешкає у Києві. Рідні регулярно навідують Ганну Микитівну, взимку часом забирають до себе у Київ. Оселя доглянута, скрізь видно руку господарів. 

Ганна Микитівна у свої 80 років залишається активною і оптимістичною жінкою. Цікавиться життям свого села і громади.