Привітали працівників соціальної сфери з професійним святом

  • 994

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

2 листопада  в районному будинку культури відбулися урочистості з нагоди Дня працівника соціальної сфери, який  згідно з Указом Президента України відзначають  щорічно у першу неділю листопада. У обрядовій залі районного закладу культури зібралися працівники і ветерани установ соціальної  сфери: управління соціального захисту населення, служби у справах дітей   райдержадміністрації, територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг), відділу нарахування пенсій, районного центру соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді, фонду соціального страхування, районної філії  зайнятості.

Від імені Куликівської селищної ради працівників соціальної сфери привітав заступник селищного  голови Володимир Повозник.  Посадовець подякував присутнім за самовіддану працю, толерантність і професіоналізм. Окремі слова вдячності були адресовані керівникам установ соціальної сфери, які  не лише організовують роботу своїх напрямків, а й беруть на себе відповідальність за   якість  і своєчасність надання соціальних послуг жителям району.  На знак поваги і вдячності керівникам установ   та ветеранам галузі від селищної ради вручили квіти.

З прийдешнім професійним святом вітали працівників соціальної сфери району і зичили їм життєвих гараздів голова райдержадміністрації Олексій Ракоїд, заступник голови районної ради Юрій Крепосний. Дякували колегам за роботу і вітали з професійним святом начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації Юлія Постернак та директор центру соціального обслуговування Юрій Лаврінчук. Кращі працівники галузі були нагороджені відзнаками Верховної Ради України, райдержадміністрації і районної ради, управління соціального захисту населення РДА.

Музичними вітаннями віншували працівників соціальної сфери солісти районного будинку культури  та народний аматорський ансамбль народної пісні "Веселинка".