За підсумками дев"яти місяців селищний бюджет виконано   майже на  107 %

  • 860

Фото без опису

Фото без опису 

 

5  листопада відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

 

Вела засідання Куликівський селищний голова Наталія Халімон. 

 

На порядок денний було внесено 2 питання:  

1.Про звіт про виконання селищного бюджету за  ІІІ квартал  2018 року.

2.Про внесення змін до бюджету.

 

Начальник фінансового управління селищної ради Лариса Авжи поінформувала членів виконкому про виконання селищного бюджету за підсумками 9 місяців цього року. Так, за  січень-вересень 2018 року до загального фонду селищного бюджету надійшло  39130,5 тис. грн  доходів (без врахування  трансфертів), що становить 106,9% до планових показників на цей період. У порівнянні з  минулим  роком  власні доходи  загального фонду  селищного бюджету   збільшились на   28,5 %, або на 8672,6 тис. грн.

За звітний період   надійшла базова дотація з Державного бюджету в розмірі  3430,8 тис. грн, що становить 100 відсотків до плану. Також до селищного бюджету надійшла освітня субвенція у сумі 20634,4 тис. грн, та медична субвенція у сумі 11112,9 тис. грн.. Освітня субвенція у сумі 16464,9 тис. грн та медична субвенція передані до районного бюджету.

Таким чином, з урахуванням  базової дотації, державних субвенцій та інших міжбюджетних трансфертів доходна частина селищного бюджету за 9 місяців цього року становить  81811232,21 грн. Загальна сума видатків  селищного бюджету за 9 місяців  2018 року склала 7722887,70 грн.

 

По другому питанню порядку денного  начальник фінансового управління повідомила, що необхідність перерозподілу коштів селищного бюджету  виникла у зв”язку із зверненням Управління освіти, культури, туризму, сім”ї, молоді і спорту селищної ради щодо фінансування першочергових потреб закладів освіти і культури : на придбання будівельних матеріалів для заміни вікон вхідної групи та проведення поточного ремонту стелі кімнат у приміщенні Виблівського ЗДО «Золотий ключик» та повірку лічильника Дрімайлівського будинку культури. Сума фінансування на ці цілі становить 45 907 грн.

Після обговорення питань порядку денного було ухвалене рішення внести бюджетні  питання на розгляд шістнадцятої сесії селищної ради, яка відбудеться 8 листопада.

 

Поза порядком денним  з виконувачами обов”язків старост сіл громади обговорили цілий ряд нагальних питань: регулювання часу роботи вуличного освітлення, облік молодняка ВРХ, придбання новорічних подарунків дітям громади, подання проектів до бюджету участі та ін..