Про оголошення конкурсу на зайняття вакантних посад

  • 592

Відповідно до статті 21 Закону України «Про культуру», Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», наказу Міністерства культури України від 01.07.2016 № 497 «Про затвердження Порядку формування на конкурсній основі кадрового складу художнього та артистичного персоналу державних та комунальних закладів культури», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України  25 липня 2016 р. за № 1029/29159

 

НАКАЗУЮ:

1. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади художнього керівника комунального закладу «Вересоцький сільський будинок культури» Куликівської селищної ради.

2. Оголосити конкурс на зайняття вакантної посади художнього керівника комунального закладу «Бакланово-Муравійський сільський будинок культури» Куликівської селищної ради.

3. Конкурсній комісії на зайняття вакантних посад художнього та артистичного персоналу закладів культури Куликівської селищної ради:

3.1. Забезпечити складання інформаційного повідомлення про проведення конкурсу.

3.2. Забезпечити оприлюднення оголошення про проведення конкурсу на офіційному веб-сайті Куликівської селищної ради, згідно з додатком.

3.3 Забезпечити проведення конкурсу на заміщення вакантних посад (посади художнього керівника комунального закладу «Вересоцький сільський будинок культури» Куликівської селищної ради, посади художнього керівника комунального закладу «Бакланово-Муравійський сільський будинок культури» Куликівської селищної ради) 14 грудня 2018 року о 15.00 у приміщенні за адресою смт Куликівка, вул. Пирогова, буд. 5А (зал засідань).

4. Контроль за виконанням даного наказу залишаю за собою.

 

Начальник                                                                          С. МАСЛЬОНКА

 

Додаток

до наказу заступника начальника Управління ОКТСМС Куликівської селищної ради

08 листопада 2018 року № 82

 

Зміст

оголошення про проведення конкурсу на заміщення вакантної

посади художнього керівника клубного закладу

 

«Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради  оголошує конкурс на заміщення вакантних посад:

- художнього керівника комунального закладу «Вересоцький сільський будинок культури» Куликівської селищної ради;

- художнього керівника комунального закладу «Бакланово-Муравійський сільський будинок культури» Куликівської селищної ради.

 

Кваліфікаційні вимоги до претендента:

- повна вища освіта відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст);

- стаж творчої роботи, участь в художній самодіяльності та аматорських колективах не менше 3 років.

 

Основні завдання та обов’язки.

Художній керівник повинен координувати роботу творчих підрозділів щодо проведення художніх заходів, здійснювати керівництво щодо розробки та постановки сценаріїв проведення великих масових художніх заходів (театралізованих видовищ і свят, народних гулянь, жанрових свят тощо), організовувати вивчення та обмін досвідом роботи колективів народної творчості, їх огляди, фестивалі, виступи, підтримувати в процесі діяльності зв'язки з творчими спілками та громадськими організаціями щодо залучення до проведення заходів творчих працівників, вживати заходів щодо удосконалення творчої майстерності виконавців.

 

Претенденти, які бажають взяти участь у конкурсі, подають до конкурсної комісії заяву про участь в конкурсі з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

До заяви додаються такі документи:

- особовий листок з обліку кадрів з вклеєною фотокарткою;

- копія документа, що посвідчує особу;

- копію трудової книжки (за наявності);

- копія документа про освіту за відповідною спеціальністю.

Претенденти на участь в конкурсі мають право подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (копії документів про підвищення кваліфікації, присвоєння наукового ступеня або вченого звання, почесного звання, характеристики, рекомендації, публікації, інформаційні матеріали про творчі досягнення за останні три роки, репертуар, список поставлених вистав, відомості про державні нагороди, лауреатство у конкурсах, фестивалях, рецензії, відгуки, фотографії сцен з вистав, СD та DVD-записи тощо).

Особа, яка подала документи, відповідає за достовірність поданої інформації. 

Документи приймаються протягом 30 календарних днів від дня  оголошення конкурсу до 12 грудня 2018 року включно за адресою:                     смт Куликівка,  вул. Пирогова, буд.5А, телефон 063-43-86-342».

 

 

 

 

 

Начальник                                                                          С. МАСЛЬОНКА