Обговорили проект селищного бюджету на 2019 рік та затвердили списки квартирного обліку

  • 601

 

Фото без опису

 

18 грудня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

 

Вела засідання Куликівський селищний голова Наталія Халімон. 

 

На порядок денний було внесено 12 питань:  

1.Про внесення змін до селищного бюджету.

2.Про проект селищного бюджету на 2019 рік.

3.Про план роботи  виконавчого комітету на І півріччя 2019.

4.Про затвердження списків жителів Куликівської територіальної громади , які перебувають на квартирному обліку при виконавчому комітеті селищної ради.

5.Про надання дозволу на видалення дерев.

6.Про уточнення поштової адреси житлового будинку.

7.Про підтвердження поштової адреси нежитлової будівлі.

8.Про присвоєння погосподарського номера.

9.Про затвердження видів безоплатних суспільно-корисних робіт для засуджених(порушників), на яких судом накладено кримінальне покарання(стягнення) у вигляді громадських робіт на 2019 рік.

10.Про організацію громадських робіт у 2019 році.

11.Про затвердження Акту комісії по розгляду заяви Ляшенка Ю.С.

12. Про підтвердження поштової адреси.

 

По першому і другому питаннях порядку денного  доповідала начальник фінансового управління  селищної ради Лариса Авжи, яка надала детальні роз»яснення про зміни до доходної і витратної частини бюджету, перерозподіл коштів і на які цілі вони будуть використані. Посадовець   також представила на обговорення виконкому  проект селищного бюджету на 2019 рік.

 

Після обговорення бюджетних питань  було ухвалене рішення внести їх на розгляд двадцятої сесії селищної ради, яка відбудеться 21 грудня 20118 року.

 

Рішенням виконкому затвердили списків жителів Куликівської територіальної громади, які перебувають на квартирному обліку. Наразі на обліку перебуває 49 осіб: позачергово – 12 осіб (інваліди війни, діти-сироти, позбавлені батьківського піклування, багатодітні родини, де виховують 5 і більше дітей), першочергово – 20 осіб (учасники бойових дій, інваліди праці та ін..), у загальній черзі – 17 осіб.

Члени виконкому затвердили   перелік безоплатних суспільно-корисних робіт для засуджених(порушників), на яких судом накладено кримінальне покарання(стягнення) у вигляді громадських робіт на 2019 рік. В основному це роботи з благоустрою територій селища, сіл громади.

Були розглянуті інші поточні питання.

Поза порядком денним Наталія Халімон обговорила з виконувачами обов”язків старост сіл громади кілька нагальних питань:  першочергові  проекти розвитку громади, що фінансуватимуться за рахунок державних субвенцій  у 2019 році,  графік проведення загальних зборів громадян, забезпечення новорічними подарунками  дітей громади та ін.