У Куликівці відкрили головну новорічну ялинку громади

  • 972

 

Урочисте відкриття ялинки, яка вже кілька днів створює новорічний настрій для жителів і гостей селища, відбулося в День Святого Миколая 19 грудня. Жителів Куликівки вітали святковими новорічними піснями та колядками  народний аматорський ансамбль народної пісні «Веселинка» та солісти Куликівського районного будинку культури. Звісно ж, не обійшлося і без поздоровлень і солодких подарунків для дітей від Святого Миколая.

Куликівський селищний голова Наталія Халімон привітала присутніх з Днем Святого Миколая та початком новорічних свят і побажала всім гарних емоцій, незабутніх вражень і новорячних див.

Представники Куликівського осередку Асоціації гайдів України передали присутнім на святі відкриття новорічної ялинки Віфлеємський вогонь з Єрусалиму, привезений із Всеукраїнського фестивалю дитячих громадських організацій "Ми - українці!", як символ миру і Божої благодаті для Куликівщини і всієї України.

Під знайомі з дитинства вигуки «Раз, два, три - Ялиночко гори!» новорічна композиція  на площі Куликівки  і спалахнула безліччю різнобарвних вогників.