У Куликівці відкрили головну новорічну ялинку громади

  • 986

Фото без опису

 

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Урочисте відкриття ялинки, яка вже кілька днів створює новорічний настрій для жителів і гостей селища, відбулося в День Святого Миколая 19 грудня. Жителів Куликівки вітали святковими новорічними піснями та колядками  народний аматорський ансамбль народної пісні «Веселинка» та солісти Куликівського районного будинку культури. Звісно ж, не обійшлося і без поздоровлень і солодких подарунків для дітей від Святого Миколая.

Куликівський селищний голова Наталія Халімон привітала присутніх з Днем Святого Миколая та початком новорічних свят і побажала всім гарних емоцій, незабутніх вражень і новорячних див.

Представники Куликівського осередку Асоціації гайдів України передали присутнім на святі відкриття новорічної ялинки Віфлеємський вогонь з Єрусалиму, привезений із Всеукраїнського фестивалю дитячих громадських організацій "Ми - українці!", як символ миру і Божої благодаті для Куликівщини і всієї України.

Під знайомі з дитинства вигуки «Раз, два, три - Ялиночко гори!» новорічна композиція  на площі Куликівки  і спалахнула безліччю різнобарвних вогників.