На зекономлені кошти державної субвенції селищна рада придбає відвал до трактора та 17 сміттєвих баків

  • 780

19 грудня  відбулася 19-та  сесія селищної ради сьомого скликання.

Вела сесію   Куликівський селищний голова Наталія Халімон.

У роботі сесії взяли участь  депутат обласної ради Віктор Труш заступники селищного голови, керівники окремих структурних підрозділів селищної ради, виконувачі обов”язків старост сіл громади.

       На порядок денний  сесії було внесено одне питання:

  1. Про внесення змін до Переліку проектів Куликівської селищної ради, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році та затвердження його в новій редакції.

Депутати і запрошені заслухали доповідача з даного питання – начальника відділу з питань економічного розвитку та інвестицій селищної ради Людмилу Плічко.  Посадовець пояснила, що терміновість внесення змін до  Переліку проектів Куликівської селищної ради, що можуть реалізовуватися за рахунок субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад у 2018 році, викликана тим, що у процесі освоєння   даної субвенції  знову виникла економія коштів на суму 169 846 грн, які необхідно використати до кінця року. Селищна рада планує придбати відвал до другого трактора МТЗ 82.1 та ще 17 сміттєвих баків (10 були придбані раніше). Загальна вартість придбань – 176 550 грн, співфінансування із місцевого бюджету – 6 704 грн.

 Рішення  з даного питання було ухвалено одноголосно.

Детальніше з рішенням дев”ятнадцятої сесії селищної ради сьомого скликання можна ознайомитись на цьому ж сайті у розділі «Сесійна діяльність».