До 4-х роковин загибелі Сергія Парубця з Дрімайлівки

  • 955

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

 

18 січня минає чотири роки від трагічної для Куликівщини дати. Цього дня у зоні проведення АТО, поблизу героічного українського форпосту - Донецького аеропорту, обірвалося юне життя хороброго воїна, нашого земляка Сергія Парубця з Дрімайлівки.  Лише три тижні не дожив Сергій до свого 20-ліття і пішов у вічність молодим, захищаючи Україну від зазіхань російськогоо агресора.

Куликівщина пишається своїм героєм, глибоко співчуває родині Сергія та дякує за сина-патріота.

Куликівська громада свято берегтиме пам"ять про свого земляка -  молодого захисника, який віддав своє життя за незалежність і суверенітет України!

Світла пам"ять тобі, Сергію! 

Слава Україні! 

Довідка:

Парубець Сергій Сергійович народився 10 лютого 1995 року в селі Дрімайлівка Куликівського району в сім’ї службовців.

З 2001 по 2010 рік навчався у Дрімайлівській ЗОШ І-ІІ ступенів, з 2010 по 2012 рік – у Вересоцькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Сергій Парубець проходив військову службу за контрактом у в/ч 0281 (95 аеромобільна бригада) з 2013 року за спеціальністю стрілець-помічник гранатометника.

З моменту військового протистояння з Росією пройшов Чонгар, Арабатську стрілку, Генічеськ, Слов’янськ, Краматорськ, Донецький аеропорт.

Загинув 18 січня 2015 року при виконанні бойового завдання  від осколкового поранення БМ 21 град під час  обстрілу незаконними збройними угрупованнями позицій українських військ поблизу селища Спартак Ясинуватського району Донецької області.

Похований у рідній Дрімайлівці.

У Сергія залишилися мама, вітчим і молодший брат. 

Указом Президента України № 282 від 23 травня 2015 року «За особисту мужність і високий професіоналізм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі» Сергій Парубець  нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно).