Четверті роковини загибелі в зоні АТО полковника ЗСУ Ігоря Сніжка

  • 894

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

3 лютого, в день четвертих роковин загибелі в зоні АТО полковника Збройних Сил України, уродженця Куликівки Ігоря Сніжка, у фойе Куликівської школи зібралася громадськість та гості району щоб вшанувати пам’ять героя-земляка. Приїхали рідні і близькі Ігоря Сергійовича, його товариші по службі. 
Віддати шану захиснику України на пам"ятний захід прийшли Куликівський селищний голова Наталія Халімон, перший заступник голови райдержадміністрації Петро Єрко, начальник управління освіти, культури, туризму, сім'ї, молоді та спорту селищної ради Світлана Масльонка, голова спілки ветеранів АТО Микола Безбородько, учасники АТО, голова ветеранської організації Анатолій Мацьвійко, військовий комісар Тарас Бондаренко, учні та вчителі Куликівської школи, ліцеїсти Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою, члени ФК "Торнадо" (Куликівка), жителі селища.

Ведучі заходу говорили про несправедливу неоголошену війну, яка забрала життя тисяч українських воїнів, серед яких і наші земляки Сергій Парубець із Дрімайлівки та Ігор Сніжок з Куликівки. Вони нагадали присутнім біографію Ігоря Сергійовича, говорили про його мрію стати військовим, яку він і втілив у життя, про вірність військовій присязі до останнього подиху.

У своїх виступах Наталія Халімон та Петро Єрко закликали присутніх свято берегти пам'ять про загиблого героя-земляка Ігоря Сніжка та усіх захисників України і бути достойними їх подвигу.

Військовий комісар Тарас Бондаренко подякував рідним, друзям, вчителям Ігоря Сніжка за справжнього офіцера і героя, на біографії якого Куликівщина виховуватиме нові покоління захисників України.

Гарними словами згадував загиблого героя його товариш по службі і близький друг полковник ЗСУ у відставці Сергій Бачурін, наголосивши, що Ігор Сніжок був не тільки зразковим воїном, а й добрим товаришем, гарним сім’янином і справжнім чоловіком.

Про військову звитягу і героїзм українських воїнів говорив у своєму зверненні до присутніх викладач предмету "Захист Вітчизни" Куликівської школи, підполковник запасу Леонід Корнійчик.

Присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять загиблого земляка та усіх патріотів, що віддали життя за Україну.

Далі учасники заходу вирушили до селищного кладовища, де похований Ігор Сніжок. Тут поклали квіти на могилу загиблого земляка і ще раз вшанували його пам'ять хвилиною мовчання.