Військово-патріотичний турнір пам"яті Ігоря Сніжка

  • 733

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

1 лютого в Куликівській школі відбувся військово-патріотичний турнір "Нумо, козаченьки!", присвячеий пам'яті загиблого в зоні АТО (3 лютого 2015 р) полковника ЗСУ Ігоря Сніжка з Куликівки та всіх загиблих і померлих воїнів АТО з Куликівщини. Змагалися команди юнаків 11 класу "Вояки" та 10 класу "Козаки". Гостями турніру була команда ліцеїстів Чернігівського ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою (колишні учні школи).
Почесні гості турніру - заступник військового комісара майор ЗСУ Олександр Киянець, учасники АТО Олег Клочок та Олег Бойко.

Начальник Управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради та помічник депутата Любов Наумець привітали учасників турніру, побаджали чесної боротьби та перемоги найсильнішим.

Оцінювало вправність майбутніх захисників України поважне жюрі у складі: голови громадської організації ветеранів АТО Миколи Безбородька, в.о. директора ДЮСШ Павла Бугая та студента Національного універститету "Чернігівський колегіум ім. Т.Г.Шевченка" випускника школи Ярослава Яцини. 
Майбутні воїни змагалися в кількох конкурсах: представлення, стройова підготовка, розряджання і споряджання магазина, розбірка та збірка автомата, арм-реслінг, теоретична підготовка, перетягування канату. 
Змагатися на повну командам допомагала активна підтримка залу. У перервах між конкурсами звучали патріотичні пісні у виконанні артистів школи.

У напруженій боротьбі перемогу здобула команда 10 класу "Козаки".

Справжній військовий вишкіл та злагодженість продемонструвала команда ліцеїстів.

Переможці і призери отримали грамоти та солодкі подарунки від Куликівської селищної ради та народного депутата України Валерія Давиденка.

На початку змагань учасники заходу переглянули відеоролик про загиблих героїв-земляків Ігоря Сніжка та Сергія Парубця, а також вшанували хвилиною мовчання пам"ять усіх загиблих захисників України.