Куликівська громада обмінювалася досвідом роботи з Любецькою ОТГ

  • 821

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

5 лютого в Куликівці побували представники Любецької ОТГ. На чолі невеликої делегації - Любецький селищний голова Сергій Пінчук.  Разом з ним до Куликівки приїхали керівники і фахівці  структурних підрозділів соціального та освітянського напрямку.

Колеги з Любеча зустрілися з Куликівським селищним головою Наталією Халімон та її заступниками. На зустрічі  говорили про шляхи розвитку Куликівської і Любецької ОТГ, ділилися досвідом роботи у різних сферах. Йшлося  про управлінську стуктуру, про співпрацю селищного голови з депутатським корпусом та виконавчим комітетом, про роботу соціальних служб, освітянських та інших гуманітарних закладів. Найбільше представників Любецької громади цікавила тема залучення інвестицій, написання і реалізації проектів. Куликівська громада має суттєві успіхи у сфері залучення  державних інвестицій, позабюджетних, грантових коштів. У 2018 році Куликівська ОТГ реалізувала чимало проектів  розвитку і тепер має  певний досвід, яким може поділитися з колегами з інших громад.

Після зустрічі у селищного голови фахівці Любецької ОТГ  поспілкувалися із своїми колегами з відділу економічного розвитку та інвестицій, відділу освіти селищної ради, служби у справах дітей райдержадміністрації. На галузевих зустрічах фахівці обох громад обмінялися досвідом роботи у своїх сферах.