Про результати засідання комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади

  • 623

Фото без опису
Фото без опису

Фото без опису

Управління освіти, культури, туризму, сім’ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради повідомляє, що 6 лютого 2019 року у приміщенні Управління відбувся І етап конкурсу на заміщення вакантної посади керівника Орлівського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Куликівської селищної ради.

 

На першому етапі конкурсу за рішенням комісії до участі в ІІ етапі конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Орлівського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Куликівської селищної ради допущена САВЧЕНКО  Алла  Іванівна.
 

Управління освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради повідомляє, що друге засідання конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Орлівського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Куликівської селищної ради відбудеться 12 лютого 2019 року о 09:30 у приміщенні Управління ОКТСМС Куликівської селищної ради (вул. Пирогова, 5А, смт Куликівка).

 

Під час засідання конкурсантом буде представлений перспективний план роботи закладу загальної середньої освіти та відбуде

 

Відповідно до чинного законодавства, члени конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади керівника Орлівського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Куликівської селищної ради та кандидат на посаду керівника Орлівського закладу загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів Куликівської селищної ради повідомлені про час та дату другого засідання секретарем комісії у телефонному режимі.