Університет державної фіскальної служби України запрошує на навчання

  • 561

 

 

З метою забезпечення потреби органів Державної фіскальної служби України у працівниках з високим професійним та культурним рівнем, здатних компетентно та відповідально вирішувати завдання щодо наповнення Державного бюджету України, Університет ДФС України оголошує набір абітурієнтів для участі в конкурсі для зарахування на денну форму навчання за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавр за напрямом підготовки «Право» на факультет підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників податкової міліції Університету державної фіскальної служби України.

Відповідно до Правил прийому до Університету державної фіскальної служби України у 2019 році на навчання для здобуття ступеня бакалавра приймаються громадяни України віком від 17 до 25 років з повною загальною середньою освітою за результатами зовнішнього незалежного оцінювання знань і вмінь вступників (сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання – мати обов’язково), з урахуванням середнього бала документа про повну загальну середню освіту та балів за особливі успіхи та/або за успішне закінчення підготовчих курсів.

Необхідні сертифікати ЗНО з української мови та літератури, історії України, математики або іноземної мови.

На адресу університету направляються особові справи абітурієнтів, які відібрані згідно з правилами добору. Під час оформлення особових справ проводиться медичне та психофізіологічне обстеження, тестування абітурієнтів, перевірка рівня їх фізичної підготовки.     

За детальнішою інформацією щодо порядку вступу на навчання до Університету ДФС України звертатись до відділу по роботі з персоналом ГУ ДФС у Чернігівській області за т. 652-393. Адреса: м. Чернігів, вул. Реміснича,11.

Адреса Університету ДФС України: м. Ірпінь, Київська обл., вул. Університетська, 31, тел.(04597) 60-294.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області