На дорогах комунальної власності Куликівської ОТГ введено тимчасову заборону руху важкого транспорту

  • 664

Фото без опису

 

З метою збереження покриття автомобільних доріг від руйнувань та деформацій при перезволоженні земляного полотна в період весняного відтавання ґрунтів, відповідно до ст. 7 Закону України «Про дорожній рух», ст. 17 Закону України «Про автомобільні дороги», Порядку тимчасового обмеження або заборони руху транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів на окремих ділянках автомобільних доріг загального користування затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.06.2007 № 879, на виконання розпорядження в.о. голови Куликівської районної державної адміністрації від 28 лютого 2019 року №29, керуючись статтею 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1. Заборонити з 01 березня 2019 року по 15 квітня 2019 року рух транспортних засобів з ваговими  параметрами понад 6 тон і осьовим навантаженням 4тс по всій мережі доріг комунальної власності Куликівської об’єднаної територіальної громади.

2. Суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність на території об’єднаної територіальної громади, до 25 березня 2019 року  розробити та подати на узгодження до Куликівської селищної ради схеми руху великовагового транспорту в об’їзд доріг комунальної власності з твердим покриттям.

3. Всім суб’єктам господарювання, які здійснюють діяльність на території об’єднаної територіальної громади, забезпечити виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації №80 від 19.02.2019 року та розпорядження в.о. голови районної державної адміністрації №29 від 28.02.2019 року щодо збереження автомобільних доріг загального користування у весняний період 2019 року.

4. Заборона руху для транспортних засобів з ваговими параметрами зазначеними в п.1 даного розпорядження не поширюється на транспортні засоби, перевезення яких направлені на виконання робіт з поліпшення стану комунальних доріг об’єднаної територіальної громади та ліквідацію наслідків стихійного лиха та надзвичайних ситуацій та пасажирського транспорту загального користування, аварійних служб та транспорту, що використовується при ліквідації наслідків стихійних явищ або надзвичайних ситуацій.

5. Загальному відділу Куликівської селищної ради довести зміст даного розпорядження до відома та виконання всіма підприємствами, установами незалежно від їх форми власності.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника селищного голови з питань житлово-комунального господарства Богдана В.В.

   

 

 

 

 

Куликівський селищний голова                                                         Н.М. Халімон