Творчий вечір Олени Шимко

  • 683

17 березня  у  Центрі культури дозвілля і творчості Куликівської селищної ради відбувся творчий вечір  відомої на Куликівщині поетеси Олени Шимко "Вірю.Люблю.Сподіваюсь...".

Колектив селищної ради на чолі із Куликівським селищним головою Наталією Халімон  дружно прийшов підтримати і привітати талановиту колегу. Олена Володимирівна працює завідувачем сектору організаційно-кадрової роботи селищної ради. Олена Шимко відома землякам, як авторка надзвичайно  проникливої і чуттєвої поезії. Вона є членом літературно-мистецької світлиці "Стежина" при центральній районній бібліотеці. 

Творчий вечір   пройшов під нестихаючі овації публіки. Тендітна і емоційна, вишукана і надзвичайно жіноча поезія Олени Шимко у поєднанні з неперевершеним вокалом солістів обласного філармонійного центру та дитячою безпосередністю юних талантів створили на сцені справжню гармонію поезії і музики.

Тепло приймали глядачі своїх земляків, а нині артистів обласного центру, - Вячеслава Мацвійка, Олену Близнюк та Світлану Примак.