Затвердили робочі проекти на капітальні ремонти Куликівської і Жуківської шкіл та будівництво свердловин  у Баклановій  і Вершиновій Муравійках

  • 863

Фото без опису

Фото без опису

26  березня  відбулося чергове засідання виконавчого комітету селищної ради.

 

Вела засідання Куликівський селищний голова Наталія Халімон. 

 

На порядок денний було внесено 11 питань:  

  1. Про надання дозволу на видалення дерев.
  2. Про присвоєння поштової адреси нежитловій будівлі.
  3. Про присвоєння поштової адреси  об»єктам нерухомості.
  4. Про уточнення поштової адреси житлового будинку.
  5. Про уточнення поштової адреси домоволодіння.
  6. Про затвердження змін до штатного розпису  комунального некомерційного підприємства «Куликівський центр первинної медико-санітарної допомоги Куликівської селищної ради».
  7. Про встановлення  тарифів на централізоване водопостачання холодної води в селі Ковчин.
  8. Про затвердження робочого проекту  та кошторисної документації  проекту «Капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих технологій в частині заміни заповнень віконних та дверних  прорізів у Жуківському  закладі загальної середньої освіти І-ІІ ступенів по вул.Центральна, 84 в селі Жуківка Куликівського району Чернігівської області».
  9. Про затвердження робочого проекту та кошторисної документації проекту «Будівництво водозабірної свердловини  по вулиці Центральна біля будинку культури в с. Бакланова Муравійка, Куликівського району Чернігівської області».
  10.  Про затвердження робочого проекту  та кошторисної документації проекту «Будівництво водозабірної свердловини по вул.. Петрівська, 56 у с. Вершинова Муравійка, Куликівського району, Чернігівської області».
  11. Про затвердження робочого проекту та кошторисної документації проекту «Капітальний ремонт із застосуванням енергозберігаючих   технологій  по комплексній термомодернізації головного корпусу в Куликівському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів по вул.. Шевченка 4 в смт Куликівка Куликівського району Чернігівської області».  

Проекти будівництва свердловин  та капітального ремонту Жуківської школи  селищна рада планує подати  на конкурсний відбір проектів, що фінансуються за кошти державної субвенції на розвиток інфраструктури ОТГ.

Проект капітального ремонту головного корпусу  Куликівської школи, який передбачає утеплення приміщення,  пройшов обласний відбір на конкурс проектів, які фінансуватимуться за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку. Найближчим часом буде поданий на розгляд Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

Члени виконкому обговорили та затвердили робочі проекти та кошториси вищезгаданих проектів. Це необхідний щабель для проходження повної процедури  реалізації   цих важливих для громади проектів.

 

Розглянувши заяву директора комунального підприємства с. Ковчин про встановлення тарифів на централізоване постачання холодної води та заслухавши обгрунтування про необхідність підвищення тарифів від начальника відділу житлово-комунального  господарства, містобудування, архітектури, транспорту та благоустрою селищної ради Олексія Товстоліса  виконком  селищної ради вирішив  встановити тариф на постачання холодної води по  с. Ковчин у розмірі  18 грн за 1 куб. м води ( на сьогодні - 15 грн за 1 куб.м ).  Рішення про підвищення тарифу було підтримане жителями с. Ковчин на загальних зборах громадян та пройшло необхідні процедури оприлюднення у  ЗМІ.

 

Було розглянуто інші поточні питання, по яких прийняті відповідні рішення.

 

Детальніше з рішеннями виконкому селищної ради від 26.03.2019 можна буде ознайомитись на цьому сайті у рубриці  «Виконавчий комітет селищної ради».