На Чернігівщині семеро громадян задекларували доходи понад мільйон гривень

  • 470

 

За інформацією ГУ ДФС у Чернігівській області, на початок березня поточного року  в області податкові декларації про майновий стан і доходи за 2018 рік подали 1989 громадян, які задекларували 196,6 млн грн доходів. Із загальної кількості декларантів 827 громадян, які мають обов’язок декларувати доходи. Вони самостійно визначили до сплати в бюджет понад 2,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб та 600 тис грн  військового збору.

Серед загальної кількості поданих декларацій 7 громадян області задекларували доходи понад 1 млн грн (загальна сума доходу складає 10,4 млн грн) та самостійно визначили до сплати в бюджет 381,9 тис грн  податку з доходів фізичних осіб та  близько 68 тис грн  військового збору.

Інші 1162 громадянина подали податкові декларації з метою одержання податкової знижки та визначили до повернення з бюджету 2,5 млн грн податку на доходи фізичних осіб.

За результатами проведених камеральних перевірок декларацій про майновий стан і доходи з бюджету вже повернуто громадянам понад 808 тис грн податку на доходи фізичних осіб.

Сектор комунікацій ГУ ДФС у Чернігівській області.