Громада урочисто провела на строкову військову службу перших призовників весняного призову

  • 1173

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

5 квітня Куликівська громада урочисто проводжала на строкову військову службу до лав Збройних Сил України перших шістьох юнаків цьогорічного весняного призову: Руслана Спориша, Богдана Лапка, Андрія Долинця з Куликівки, Євгенія Піщура з Грабівки та Юрія Козленка з Ковчина.

Урочисте дійство відбувалося в обрядовій залі Центру культури, дозвілля і творчості селищної ради.

Від імені  Куликівської об»єднаної територіальної громади майбутніх захисників України  привітав заступник  Куликівського селищного голови  Володимир Повозник.

- Куликівщина пишається  своїми призовниками.  Сьогодні саме ви є гідними продовжувачами славних військових подвигів українських  воїнів усіх часів і поколінь. Приємно, що Куликіщина відроджує кращі традиції минулих поколінь, серед яких і урочисті проводи призовників до армії. Цим громада висловлює свою вдячність і підтримку своїм захиникам та їх родинам. Українці споконвіку шанували свою армію і родини, які виховували оборонців  рідної землі, наголосив у вітальному слові посадовець. 

Володимир Повозник  побажав юнакам  легкої служби і швидкого повернення на рідну Куликівщину.

Вітальні слова на адресу призовників прозвучали від першого заступника голови райдержадміністрації Петра Єрка, військогового комісара  Тараса Бондаренка.

На пам"ять про цей день від селищної ради кожному юнакові вручили подарунки.

Прийшли підтримати  і вшанувати майбутніх воїнів учні Куликівської школи. Поряд з призовниками на святі були їх рідні і близькі.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам”ять загиблих захисників України

Вітали майбутніх воїнів мелодійними українськими піснями та щирими напутніми словами солістки Центру культури, дозвілля і творчості селищної ради Єва Смаль, Катерина Лаптій та народний аматорський ансамбль народної пісні  "Веселинка" .