Зустріч з авторами книги про Орлівку "За батьківськими заповітами"

  • 856

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

5 квітня в Центрі культури, дозвілля і творчості Куликівської селищної ради відбулася літературна зустріч громадськості Куликівщини з відомими земляками - чернігівським журналістом і літератором Миколою Будлянським та підприємцем і меценатом уродженцем Орлівки Володимиром Хоменком. 

Нещодавно завдяки самовідданій роботі цього тандему побачила світ книга про Орлівку "За батьківськими заповітами".

На зустрічі автори розповіли про велику дослідницьку роботу, яка передувала написанню книги. 

Своїми спогадами ділилися вихідці з Орлівки Любов Безпала, Катерина Шемендюк (Білоконь), Лідія Носенко. Від імені Куликівської громади вітали авторів заступник селищного голови Володимир Повозник, начальник Управління освіти, культури, туризму сім"ї, молоді і спорту селищної ради Світлана Масльонка, помічник-консультант заступника голови обласної ради Арсена Дідура Катерина Буй (колишня колега Миколи Будлянського по роботі в газеті "Деснянська правда").

Колишній багаторічний керівник району Михайло Глушко,який допомагав у створенні книги, наголосив у вітальному слові, що кожне село району має цікаву історію і видатних людей, які достойні бути увічнені у книгах.

Від імені жителів Орлівки в.о. старости села Валентина Бусел подякувала авторам за книгу, яка вже стала в Орлівці найпопулярнішим і найобговорюванішим виданням.

Учасники літературно-мистецької світлиці "Стежина" Олександра Атрощенко, Юрій Дулін та Олена Шимко читали для загалу чуттєві і глибокі вірші Миколи Будлянського з нової поетичної збірки "Смак пізнього яблука".
Свої поезії читав і сам автор.

Микола Будлянський і Володимир Хоменко дякували Куликівській громаді зе теплий прийом і обіцяли, що ця зустріч є не останньою.