Таланти багатодітної родини

  • 1104

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

16 квітня в Центрі культури, дозвілля і творчості Куликівської селищної ради відбувся перший етап фестивалю-конкурсу "Таланти багатодітної родини".

 

Конкурс проходив за підтримки Куликівської селищної ради, Управілння освіти, культури, туризму, сім"ї, молоді і спорту селищної ради та приватного підприємця Олександра Сковронюка.

 

Від імені селищної ради конкурсантів та їх наставників вітав заступник селищного голови Володимир Повозник, який побажав новонародженому конкурсу довголіття, а його учасникам чесного змагання і творчих перемог.

 

Конкурсанти змагалися у кількох номінаціях: "вокальне мистецтво", "хореографія", "музичне виконання", "образотворче мистецтво", "художнє та авторське виконання", "оригінальний жанр" та "декоративно-ужиткове мистецтво".

Майстерність юних конкурсантів оцінювало компетентне жюрі у складі: начальника відділу культури,  туризму, сім’ї, молоді та спорту Куликівської селищної ради Марини Андрушко,  директора Куликівського центру позашкільної освіти Куликівської селищної ради Олени Дорохової,  директора комунального закладу «Куликівська мистецька школа» Куликівської селищної ради Ольги Пустовіт та директора комунального закладу «Центр культури, дозвілля і творчості» Куликівської селищної ради Світлани Приходько.

 

Своїми талантами і вмінням глядачів та журі підкорювали діти з багатодітних родин громади:  Тетяна Решотка,  Діана  та Крістіна Приймаченки, Кирило Зубок, Ангеліна Кусінова, Володимир та Олександр Ломаченки та хореографічний колектив «Зоряночка»  з Дроздівки,  Богдан Третяк,   Катерина Рак, Олексій Борисов та  Артем Беленок з Куликівки, Вадим, Сергій та Любов Афанасови з Ковчина,    Поліна Телегуз та Дарина  Доброта із Салтикової Дівиці. Дар»я Білогура з Горбового виступила разом з мамою.  

 

 

Юні артисти співали, танцювали і майстерно грали на різних музичних інструментах.

 

За результатами творчих змагань журі розподілили місця наступним чином: у номінації «музичне виконання»  - ІІІ місце – розділили Артем Беленок Вадим Афанасов та Кирило Зубок, ІІ місце – Володимир Ломаченко, І місце – також розділили Олексій Борисов та Олександр Ломаченко; у номінації «хореографія» ІІІ місце  присудили дроздівській «Зоряночці», І місце – Сергій та Любов Афанасови; у номінації «вокальне мистецтво»  - ІІІ місце – Ангеліна Кусінова та Дарина Доброта, ІІ місце – Поліна Телегуз, І місце – Катерина Рак. Решта конкурсантів отримали Дипломи «За участь».

 

Під час проведення конкурсу в залі була представлена міні-виставка робіт юних талантів. У номінації «образотворче мистецтво» переміг Ігор Кулікаускас з Куликівки, в номінації «декоративно-ужиткове мистецтво» - Єлизавета Білогура з Горбового.

Всі конкурсанти отримали пам»ятні подарунки та поласували смачною піццою  від кафе-бару «Чікаго» (ПП О.Сковронюк).