Освятили місце під пам"ятний знак учасникам АТО

  • 755

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

16 квітня  на меморіальній алеї Куликівки освятили камінь, на місці якого вже цього року планується встановити пам»ятний знак учасникам АТО. 

 

Ідею районної спілки ветеранів АТО вшанувати усіх земляків-побратимів, які захищали і продовжують захищати Україну на сході та встановити на алеї  в Куликівці пам»ятний знак, підтримали заступник голови обласної ради  Арсен Дідур, який виділив початковий внесок на встановлення пам»ятника. Підтримали своїх земляків-ветеранів АТО і депутат обласної ради Віктор Труш,  селищна рада та районна державна адміністрація.

 

Комунальники селищної ради допомогли впорядкувати територію під майбутній пам»ятний знак.

 

На церемонію освячення  АТОвці запросили Арсена Дідура, Віктора Труша, Куликівського селищного голову Наталію Халімон, голову райдержадміністрації Олексія Ракоїда, заступника голови районної ради Юрія Крепосного, працівників райвійськкомату, голову районної ветеранської організації Анатолія Мацьвійка.

 

Всі виступаючі дякували воїнам за вірність військовому обов»язку, за надійний захист, який дав і дає можливість Куликівщині  і всій мирній частині України працювати і розвивати державу і громаду, побажали щоб  пам»ятний знак, який буде встановлений на місці освячення був останнім меморіалом і Україна назавжди здобула мир і добробут.  Не словом а ділом влада і жителі громади допомагатимуть своїм захисникам і їх родинам. Пам»ятний знак, це лише мала дещиця пошани  воїнам АТО за мужність і відвагу.

 

Після освячення  учасники АТО, депутати, керівники району і громади відвідали публічну бібліотеку Куликівської селищної ради, де  розміщена виставка малюнків дітей, що воїни АТО привезли зі сходу, прапорів та  інших пам»ятних речей, які ветерани АТО передали до приймальні Арсена Дідура.

Тут за теплим спілкуванням за чаєм обговорили   питання встановлення пам»ятного знаку, переглянули запропоновані макети та домовилися про наступну зустріч.

Обговорили й інші важливі питання:  психологічної реабілітації та соціальної адаптації  воїнів, залучення їх до активного громадського життя.

 

При підтримці депутатів і органів влади АТОвці планують встановити пам»ятний знак до Дня захисника України ( до 14 жовтня цього року).