Естонські підприємці-благодійники відвідали футбольний турнір в Куликівській школі

  • 891

Фото без опису

Фото без опису

18 квітня в Куликівці з робочим візитом побували  давні друзі Куликівщини  з Ряпінаської волості Естонії. 

Директор Ряпінаського інкубаційного центру Лео Кютт та з ним  його колеги підприємці відвідали  футбольний турнір в Куликівській школі. Команда хлопців і команда дівчат змагалися з однолітками із Салтикової Дівиці.   Куликівські футболісти вийшли на поле в новій формі, яка були придбана за благодійні кошти, передані естонськими друзями.

Вже кілька років пан Кютт особисто опікується розвитком дружніх зв"язків з Куликівщиною у різних сферах, підтримує і допомагає закладам соціальної сфери, ініціює спільні програми і проекти. Минулого року за його ініціативи підприємці волості  Ряпіна зібрали  і передали кошти на придбання нової форми для юнацьких футбольних команд  Куликівської школи. Сам пан Кютт і  його колеги – підприємці активно займаються  і опікуються спортом у себе в Ряпіна і є членами місцевого футбольного клубу «Leus» (Лев). На формі, яку придбали  для юних куликівських футболістів за благодійні кошти ряпінаських підприємців, розмістили логотип клубу.  Під час минулого візиту у грудні 2018 року  пан Кютт особисто вітав куликівських школярів і наголосив, що відтепер і вони є почесними членами клубу «Leus».

Відбулася зустріч естонських  колег з Куликівським селищним головою Наталією Халімон  та керівництвом громади, на якій обговорили деталі майбутнього візиту до Куликівки   делегації працівників дошкільних закладів волості Ряпіна, який відбудеться  у липні цього року.