Вітання Куликівського селищного голови Наталії Халімон з Великоднем

  • 825

Фото без опису

Шановні жителі Куликівщини!

Прийміть найщиріші вітання зі світлим християнським святом  Воскресіння Христового.

 

Саме на Великдень розпочинається справжня весна – час, коли оновлюється природа, а разом з природою оновлюється й людина, її надії та сподівання на краще майбутнє. Саме Великдень уособлює в собі торжество Життя та Любові.

 

Цей величний і світлий день символізує перемогу життя над смертю, істину й справедливість, праведність і велич людського духу.

 

Сповнений благодатною духовною радістю, Великдень несе в собі глибоку і надзвичайну важливу істину: зло минає, а добро – вічне. Святе Христове Воскресіння утверджує нас у тому, що дотримання Заповідей Господніх є найпершою необхідністю і найвищим законом людського буття. Адже вони є тим життєдайним джерелом, з якого християни черпають духовну силу, мудрість і наснагу. Очищення душі, просвітлення розуму, відновлення щирих людських стосунків – сутність святкування Пасхи.

 

Напередодні свята сердечно бажаю усім вам та вашим близьким добра, миру і любові. Нехай Божа ласка оберігає вас на дорогах життя, а Великдень, як символ переродження, принесе  нашій громаді, Україні і кожному з вас добробут, успішність і процвітання.

 

Нехай благодать і мир завжди будуть з нами усіма!

 

З Великоднем вас!

З повагою

Куликівський селищний голова

Наталія Халімон