Учасники АТО вдруге змагалися на турнірі з настільного тенісу в Дрімайлівській школі

  • 658

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

4 травня в Дрімайлівській школі відбувся турнір з настільного тенісу за участі воїнів АТО. Ці спортивні змагання  відбуваються вже другий рік поспіль.  Проведення турніру, який присвятили пам"яті загиблого у 2015 році  в зоні проведення АТО Сергія Парубця з Дрімайлівки, ініціював  минулого  року вчитель фізичного виховання Дрімайлівської школи Володимир Зоценко.  І цього року разом із учасниками АТО з Дрімайлівки  він запросив до спортивного двобою АТОвців з інших населених пунктів Куликівщини.

В турнірі взяли участь  Ігор Прима та Микола Гриценко з Дрімайлівки, Олег Клочок, Андрій Сеньок, Олександр Борщан з Куликівки та Анатолій Андрушко з Дроздівки.

Від Куликівської селищної ради участь у спортивному заході взяв заступник селищного голови з гуманітарних питань Володимир Повозник. 

Перед початком турніру АТОвці та посадовці побували на сільському кладовищі, де похований загиблий в зоні АТО Сергій Парубець, та поклали квіти на могилу воїна.  Цього року за ініціативи Володимира Зоценка дрімайлівці встановили  біля могили загиблого Героя щоглу. Під супровід Державного Гімну України переможець минулорічного турніру Ігор Прима підняв на щоглі Державний Прапор України.

- Відтепер над місцем останнього спочинку молодого патріота Сергія Парубця завжди майорітиме синьо-жовте знамено, яке було для нього символом свободи  і за яке він віддав своє життя. Куликівська громада вдячна дрімайлівцям за те що свято бережуть пам"ять про загиблого земляка, - з такими словами звернувся до присутніх Володимир Повозник.

Учасники заходу відвідали також кімнату пам"яті Сергія Парубця та усіх героїв-захисників.

Самі змагання відбувалися в спортивному залі школи. Відкрили турнір заступник селищного голови Володимир Повозник, помічник-консультант народного депутата України Валерія Давиденка Любов Наумець та директор школи Любов Безпала. Всі  вони бажали учасникам турніру чесної боротьби і заслуженої перемоги і дякували за захист  рідної землі від агресора.  Любов Наумець вручила організатору турніру Володимиру Зоценку матеріальну допомогу від Валерія Давиденка на організацію проведення змагань.

Змагалися АТОвці у  кілька турів на виліт до перемоги.

В результаті запеклої, але чесної спортивної боротьби перемогу  у турнірі отримав Анатолій Андрушко з Дроздівки. Друге і третє місце дісталося АТОвцям з Куликівки: срібло виборов Олег Клочок, бронзову медаль отримав Олександр Борщан.

Володомир Повозник і Володимир Зоценко  подякували учасникам АТО за те, що відгукнулися на ініціативу Дрімайлівки та взяли участь у змаганнях, присвячених пам"яті Сергія Парубця та Дню перемоги, тим самим вшанувавши пам»ять дідів та прадідів, що здобули 74 роки тому велику перемогу, а також загиблих побратимів на сході.

Переможцю і призерам вручили заслужені нагороди: Дипломи та спортивні медалі.