ПОВІДОМЛЕННЯ

  • 595

ПОВІДОМЛЕННЯ

про оприлюднення проектів рішень Куликівської селищної ради: «Про встановлення податку на майно, відмінне від земельної ділянки та транспортного податку, та затвердження ставок і пільг на території Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»; «Про встановлення ставок єдиного податку на території Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік»; «Про встановлення  плати за землю, затвердження ставок та пільг на території Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік».

Дані проекти регуляторних актів розроблено структурними підрозділами Куликівської селищної ради на виконання Податкового кодексу України та аналізу регуляторного впливу з метою отримання зауважень та пропозицій від фізичних та юридичних осіб.

Мета проекту - встановлення на території Куликівської селищної об’єднаної територіальної громади місцевих податків у відповідності до Податкового кодексу України та з урахуванням вимог Закону України «Про засади державної  регуляторної політики у сфері господарської діяльності».

Пропозиції та зауваження приймаються розробником проекту в письмовій формі за поштовою адресою: 16300, смт. Куликівка, вул.Миру, 67; за електронною адресою: Kulikivska.selishna.rada@ukr.net до 27 травня 2019 року включно.

З проектами рішення та аналізом регуляторного впливу можна ознайомитися  на офіційному веб-сайті Куликівської селищної ради в рубриці “Проекти та аналізи регуляторного впливу за посиланням : https://kulykivska-gromada.gov.ua/proekti-ta-analiz-regulyatornogo-vplivu-15-32-17-05-03-2019/

           

 

 

Куликівський селищний голова                                       Н.М. Халімон